IndustrieËn

 • SCHOONMAAK & ONDERHOUD

  Alle mogelijke verpakkingen en formaten die gebruikt worden in de wereld van de reinigings – en onderhoudsprodukten zijn sinds jaar en dag een vaste waarde in ons aanbod. Gaande van kleine flesjes tot de alom gekende 5L Jerrycan met als meest recente innovatie het 5L “Wave” model met sterk verminderde gewichten voor eenzelfde compressie (zie tabel bij Certificaten).

 • AUTOMOTIVE

  Als expert in de sector bieden wij u onze diensten aan voor Design & Concept van al uw nieuwe verpakkingen. Vooral in de automotive sector spelen deze een belangrijk rol om zich te onderscheiden van de anderen. Samen op weg naar een nieuwe uitdaging !

 • VOEDINGSINDUSTRIE

  Hygiëne & Design zijn hier twee belangrijke faktoren ! Nervia Plastics is de laatste jaren steeds meer aktief in de “sauzen” branche. Diverse formaten en vormen komen steeds meer aan bod, gaande van standaard modellen tot klanteigen modellen met spuitdop of top-down dop. Kom met je idee naar ons en samen vormen we je unieke design.

 • LICHTE CHEMICALIËN

  Bijna alle klassiekers die te vinden zijn in de Doe Het Zelf zaken komen bij ons aan bod, van de 500ml en 1L voor lichte chemicaliën tot de UN gekeurde 5L Jerrycan.